Skip links

De Strategie Versneller:
Integraal bouwen aan
een duurzame toekomst
met je eigen strategie

Ontwikkel jouw
duurzame strategie

We leven in een dynamische tijd. Ontwikkelingen rondom technologie en duurzaamheid zijn zeer uitdagend voor strategiemakers van grootzakelijke bedrijven. Maar hoe ga je als leider en ondernemer om met die maatschappelijke bewegingen? En hoe creëert jouw organisatie positieve impact in een wereld die steeds verandert? Met de Strategie Versneller ontwikkel je heldere inzichten en creëer je samen met andere strategiemakers je eigen duurzame strategie.

Voor de uitdagingen van vandaag en morgen bestaat geen quick-fix. Een effectieve strategie vraagt een integrale aanpak die rekening houdt met de samenhang tussen mens en business. Daarom bundelt de Strategie Versneller leiderschaps- en organisatieontwikkeling met strategieontwikkeling. Onze integrale aanpak verbindt je bedrijf met de buitenwereld. Je leert op een nieuwe manier naar de wereld, jouw organisatie en je eigen leiderschap te kijken

Schrijf je direct in

Het programma

De Strategie Versneller is een interactief programma dat bestaat uit een kick-off, zes modules en een wrap-up. De doorlooptijd is zes maanden.

De kick-off

De start van een reis waarin je op een nieuwe manier leert kijken naar strategie- en organisatieontwikkeling en werkt aan je leiderschap.

Module 1: Check-in

Leer integraal naar je organisatie kijken en bepaal de levenslijn. Welke rol vervul jij als leider en sluit jouw persoonlijkheid aan bij de identiteit van je bedrijf?

Module 2: Macro-omgeving

Wat zijn de grote thema’s die momenteel spelen en hebben ze invloed op jouw onderneming? Hoe ziet de toekomst er uit voor jou en je bedrijf?

Module 3: Businessmodel

Tijd om in te zoomen op je eigen organisatie. Wat is je businessmodel, welke impact heb je op klanten en wat zijn de kernwaarden die je
naleeft en uitdraagt?

Module 4: Strategie

Hoe presteert je onderneming nu en waar liggen de strategische opgaven? Goed leiderschap is onmisbaar, maar hoe breng jij je bedrijf in ontwikkeling?

Module 5: Ontwikkeling

Een goede strategie is nog geen garantie voor succes. Welke koers kies je en hoe neem je anderen mee? Tijd om je integrale strategie te bepalen en positieve impact te maken.

Module 6: Richting

Presentatie van de strategie van je onderneming waarin alles samenkomt: missie, toekomstbeeld en visie. Welke strategische stappen zet je en wat heb je nodig voor de succesvolle uitvoering?

Meedoen?

Ben je strategiemaker en wil je een strategie ontwikkelen waarmee je een positieve impact maakt op een duurzame toekomst?

Neem dan contact op met Bart Vermeulen of Patrick Steggerda via bart.vermeulen@business-versnellers.nl of patrick.steggerda@business-versnellers.nl.

Ondernemen met de menselijke maat

Business Lapps en House of Coherence geven samen invulling aan het programma van de Strategieversneller. House of Coherence is een huis voor integrale ontwikkeling voor mens en organisatie.

Hun Coherence Compass is een krachtig hulpmiddel om vragen rondom gezonde business, leiderschap, kennis, technologie en talentontwikkeling te beantwoorden. En te komen tot een integrale strategie voor duurzaam en mensgericht ondernemen en leiderschap. Zo krijgt de menselijke maat in organisaties weer een plek en maken bedrijven meer impact.

Meer weten over House of Coherence:

Neem snel contact op om te ontdekken welk programma het best bij jou past.

contact