Skip links

Blijf vooruitgaan
als ondernemer
én als bedrijf

Samen durven groeien

Werken aan je bedrijf gaat met pieken en dalen. Je weet eigenlijk wel dat je moet blijven ontwikkelen. Maar in de waan van de dag is dat niet altijd even eenvoudig. De stap van idee naar uitvoering is soms best groot. Met onze bewezen aanpak van creëren, ontwerpen en uitvoeren, kan jij doorpakken. Je gaat doelgericht aan de slag en verbouwt met de tent open.

Als jij die uitdaging aangaat, pak je de kans om te ontwikkelen. En dat doe je niet alleen. Jouw team en je collega-ondernemers denken en helpen mee. Doe mee en durf samen met ons te groeien.

Boek nu snel

InspiratieSafari

Een keer per jaar komen alle regionale Business Lapps samen. Het is heel waardevol als alle regionale Business Lapps elkaar inspireren en ervaringen uitwisselen. Aan de hand van een overkoepelend thema’s word je bijgepraat over relevante onderwerpen en ontwikkelingen. Het doel is je aan het denken te zetten en te prikkelen. Maar wel steeds vanuit de praktijk. Zo weet je zeker dat je naar huis gaat met inzichten die jouw ondernemerschap direct verrijken.

Business Lapps ondernemers hebben al concrete ontwikkelstappen gemaakt. Bijvoorbeeld met de Business Versneller, Opvolgingsversneller of Strategie Versneller. Daar heb je de kracht van samenwerking met andere ondernemers ervaren. Maar je wilt altijd in beweging blijven, continu leren, sparren op de inhoud, dilemma’s delen en ervaringen benutten. Je wilt concrete tips, inspiratie en op ervaringen gebaseerd advies. Dat kan het best door en met andere ondernemers, en natuurlijk gewoon bij jou in de regio.

Onze programma’s

De Business Versneller

De Business Versneller is een doelgericht ondernemersprogramma met concrete bouwstenen om jouw bedrijf naar een volgende fase te tillen. In zes praktische bijeenkomsten verdiep je je vaardigheden als ondernemer én breng je versnelling aan in je eigen bedrijf. Je leert omgaan met de dynamiek in de huidige markt en de eisen die dit aan jouw strategie, marktbenadering en organisatie stelt. Met slimme tools, zoals het Business Model Canvas en het Markt Keuze Model, krijg je snel het overzicht om een grote sprong voorwaarts te maken.

Meer informatie

De Opvolgingsversneller

Bij een bedrijfsoverdracht wil iedereen – overdrager en opvolger – maar één ding: een stabiel bedrijf met een gezonde toekomst. De eigenaar heeft het bedrijf opgebouwd en is daar trots op. De opvolger kent de cultuur en wil daarop voortbouwen. De Opvolgingsversneller helpt ondernemers om samen een gestructureerd en praktisch overnametraject vorm te geven. Dan zijn verantwoordelijkheden en rollen vooraf helder en blijven er geen zaken liggen. Op die manier hebben niet adviseurs, maar ondernemers zelf de regie op de overdracht.

Meer informatie

Neem snel contact op om te ontdekken welk programma het best bij jou past.

contact