Skip links

Voor
ondernemers
die vooruit
willen

Bundel je krachten met lokale ondernemers

Ondernemers begrijpen elkaar en kunnen veel van elkaar leren. Bij ons sta je nooit alleen als je voor een lastige besluit staat. In direct contact met andere mkb-ondernemers zet je de grootste stappen vooruit. Sparren met je collega’s biedt je inzichten waarmee jij weer verder kan.

De Business Lapps Community is er speciaal voor jou. Onder eigen regie ontmoet je mede-ondernemers uit verschillende branches. Ideaal om frisse ideeën en inzichten op te doen. Dus bundel je krachten, zodat je zelf scherp blijft en anderen scherp houdt.

Doe mee

Ondernemers die hun krachten bundelen in een Business Lapp zijn onderdeel van een groep gelijkgestemde ondernemers. Als ondernemer maak je continu keuzes. Welke koers kies je en hoe innoveer je je businessmodel, producten en diensten? Hoe pas je jouw bedrijfsvoering aan marktomstandigheden en neem je tegelijkertijd je mensen mee om nieuwe ontwikkelingen te omarmen?

Collega-ondernemers in jouw regio hebben deze vragen ook. In de doe- en denktank van je eigen Business Lapp, spar je met ervaringsdeskundigen die jouw wereld begrijpen. Vanuit hun ervaring helpen ze je met de juiste koers en concrete groeistappen. En als de situatie verandert of de omstandigheden wijzigen, kun je snel bijsturen of zelfs versnellen.

Boek nu snel je plek

Innovatie

Samen ontwikkelen we de handvatten waarmee jij verder komt met je bedrijf. Adviezen van mensen die snappen waar je als ondernemer tegenaan loopt, helpen je weer concrete stappen te zetten. De Business Lapps Community biedt je eenvoudig toegang tot concrete tips en ideeën van andere mkb-ondernemers. Ideeën waar je in de hectiek van alledag soms zelf even niet op komt.

Onze community gaat veel verder dan jouw eigen regio. Overal in Nederland zijn Business Lapps actief en al deze kennis en ervaring kan jij ook benutten. Neem de tijd en rust om te blijven innoveren met je bedrijf, je team en andere ondernemers.

Neem snel contact op om te ontdekken welk programma het best bij jou past.

contact