Skip links

Samen meters maken

Wij geloven in de kracht van mkb-ondernemers. De doe-mentaliteit van een ondernemer draagt enorm bij aan de leefbaarheid van lokale kernen en de werkgelegenheid in de regio. Als ondernemer wil je in beweging blijven en innoveren. Want dan blijf je relevant. Om dit waar te maken, wil je continu aan je onderneming werken.

De beste ondersteuning voor jouw ondernemerschap is altijd dichtbij. Er is namelijk geen betere adviseur voor een ondernemer dan een andere ondernemer. Een regionaal ondernemersklankbord geeft je een stok achter de deur van andere ondernemers die je prikkelen en motiveren. Die adviezen zijn veel krachtiger dan die van een externe consultant.

In een Business Lapp vertaal je plannen naar concrete acties. Geen lange overleggen, maar gewoon doen. Kortom; uitvoeren, leren en doorgaan, samen met andere ondernemers. Dit zijn de basisingrediënten die zorgen dat elke ondernemer succesvol wordt én blijft. Elke keer weer.

Maak ontwikkeling samen met jouw Business Lapp tastbaar. Dat is de beste waarborg voor groei en innovatie, van jou en je bedrijf!

Naar onze programma's

De kracht van
de zwerm

Elk bedrijf is anders en iedere sector heeft zijn eigen karakter. Toch hebben veel ondernemers dezelfde uitdagingen en valkuilen. Iedere ondernemer wil groeien, maar je mist soms de stuwkracht om het ook echt te doen. Business Lapps gelooft in de kracht van lokale gemeenschappen. We stimuleren contact tussen ondernemers uit jouw eigen regio die ook vooruit willen. Zo ga je samen op pad om je onderneming en ondernemerschap een impuls te geven.

Ondernemers die kennis en ervaring delen, groeien aantoonbaar sneller. Zo’n groeitraject is goed te vergelijken met het functioneren van een zwerm bijen. Een groep individuen die samen op weg is naar een gemeenschappelijk einddoel. Door samen te werken, elkaar te stimuleren en nieuwe routes te onderzoeken, komt iedereen ook echt op de bestemming. Bovendien past de zwerm zich voortdurend aan aan veranderende omstandigheden of nieuwe uitdagingen. Dit is het fundament voor de zwermgedachte van Business Lapps Nederland.

Lees meer

Stories

Ondernemers die deelnemen aan Business Lapps zien de noodzaak van groei. En begrijpen dat je echt ontwikkeling en innovatie alleen samen met anderen bereikt. Je gelooft in het delen van kennis en inzichten, durft die te ontvangen en bent ook niet bang om zelf adviezen te geven.

Wil je weten wat dat oplevert? Lees hier de inspirerende verhalen van ondernemers die al meters maakten met hun eigen Business Lapps. Zij delen graag hun ervaringen en resultaten.

Nullam id est
eget ipsum
suscipit luctus.

Lees meer

Nullam id est
eget ipsum
suscipit luctus.

Lees meer

Nullam id est
eget ipsum
suscipit luctus.

Lees meer

Neem snel contact op om te ontdekken welk programma het best bij jou past.

contact