Skip links

Vergroot je zichtbaarheid

Vergroot je zichtbaarheid

Wil jij jezelf of je bedrijf zichtbaarder in de markt zetten? Meer nieuwe klanten aantrekken? Je bekendheid verder vergroten tijdens en ook ná deze crisis?

Glashelder overkomen en meer impact maken op anderen? Nooit meer worden vergeten. Of je bestaande klanten steviger binden en meer nieuwe klanten vinden? Dit is een waardevol webinar boordevol inspiratie en kennis om jouw zichtbaarheid vanuit jouw unieke branding te vergroten! Tijdens dit webinar ga jij ontdekken en leren…

• Wie jij bent en waar jij en je bedrijf voor staat
• Hoe jij jezelf overtuigender aan je gesprekspartner(s) kunt presenteren.
• Hoe jij de vraag “Wat doe jij eigenlijk?” zo kunt beantwoorden dat de ander jou nooit meer vergeet.
• Hoe jij vanuit jouw branding de zichtbaarheid van jezelf en je business kunt vergroten.
• Hoe je met meer gemak de ander sneller kunt overtuigen in een gesprek.
• Enkele geheimen van een authentieke powerpitch.

Datum van deze seminar:
28-04-2021

Aanvangstijd:
16.00

Over de spreker: Patrick van Gils is dé pitch- & presentatie- & branding-expert van Nederland. Hij was meer dan 20 jaar de marketingcommunicatie-topman en woordvoerder van A-merk-bedrijven als McDonald’s, Studio100 en Makro. Ruim 7 jaar geleden, besloot hij, na een reorganisatie, zijn passie en droom te gaan volgen. Hij richtte TOPpresentaties op. Inmiddels een florerend bedrijf.

Patrick is inspirerend keynote-spreker, pitch- & presentatietrainer en ondernemerscoach en al vele jaren vaste trainer en coach in de Business Versnellers- & Business Leaps-community. Hij heeft inmiddels meer dan 25.000 mensen geholpen met zijn praktisch toepasbare 7 staps powerpitch- & -brandingformule. Een methode waarmee ook jij, tijdens en na de Corona-crisis steviger in je schoenen staat, je met je bedrijf zichtbaarder wordt, glashelder overkomt in de markt, meer impact maakt op anderen, nooit meer wordt vergeten en meer klanten en opdrachten aantrekt. Zelfs onze Koningin heeft zijn training ‘Vergroot je zichtbaarheid‘ 1 vol uur lang bijgewoond. Inmiddels noemen anderen hem ‘de pitchkoning van Nederland’!

Download de presentatie PDF (2MB)

Leave a comment