Skip links

Sturen op KPI’s

Sturen op KPI’s

Versnellen met de X-Matrix. Wat moet je mórgen doen, om je 1000-dagen doel te halen? Binnen Business Lapps adviseren wij altijd om jezelf een 1000-dagen doel te stellen. Waar wil je staan met je bedrijf of je afdeling over ongeveer 3 jaar?

Als je dat bedacht hebt komt voor veel managers en medewerkers de moeilijkste stap: want wat betekent dat vertaald naar vandaag? De X-matrix is een heel handig hulpmiddel dat je helpt om jouw lange termijndoel te vertalen naar de projecten die je op moet starten, hoe je de voortgang kunt bewaken en de medewerkers die je daarbij nodig hebt. Het is een tool uit de Lean-filosofie en hoort bij overtuigingen als:

1 – Het kan en moet altijd beter.
2 – Alle informatie die je nodig hebt, is al in jouw organisatie beschikbaar.
3 – Er zijn allerlei vormen van verspilling (onnodige energie, activiteiten, voorraden) die direct geld of besparing op kunnen leveren.

Door de X-matrix te leren toepassen is het makkelijker om overzicht te houden (wat jou als manager of ondernemer rust geeft) en kun je samen met jouw mensen continu focus houden op de volgende verbetering. De organisatie beter op koers houden en de mensen mee. De X-matrix is een hulpmiddel dat je daarbij echt op weg helpt!

Datum van deze seminar:
03-06-2021

Aanvangstijd:
10.00

Over de spreker: Xander is een financial die kan denken als een ondernemer en kan werken als een vakman. Ondernemers help ik om overzicht te houden en plannen ook echt uit te laten komen door grootse ideeën om te zetten in duidelijke stappen. En daar dan ook echt op te sturen!

Ondernemers worden soms teveel afgeleid door randzaken, administratie en regelgeving. Met mijn ervaring wil ik ondernemers rust bieden en helpen focus te houden op de doelen die ze zich gesteld hebben. Een positieve kijk op de wereld, een goede dosis kennis en een energieke aanpak, dat is wat ik breng!

Leave a comment

Schrijf je kosteloos in voor de online seminar.

Titel van de Seminar:
Sturen op KPI's
Datum van de seminar
29-04-2021
Aanvangstijd:
10:00