Skip links

Leidinggeven op afstand

Leidinggeven op afstand

Hoe stuur je je mensen aan in deze tijden van corona? Wellicht was je gewend dat je jouw mensen iedere dag zag maar nu zitten jouw medewerkers thuis en je ziet ze aanzienlijk minder. Hoe zorg je ervoor dat jouw leiderschap niet afbrokkelt in deze tijd waar het juist zo hard nodig is.

Alle business versnellers hebben kennis gemaakt met Insights Discovery. De tool om te reflecteren op jouw gedrag en rol als leider. Bij Insights schreven ze een E-book: leidinggeven op afstand dat we graag met jullie delen.

Je leest hierin handvatten en tips voor effectief leidinggeven op afstand in een tijd waarin niets zeker is en de druk hoog. Maar we beginnen bij het begin: bij jouw leiderschapskwaliteiten en valkuilen, jouw leiderschapsstijl en wat jij nodig hebt om in deze onzekere tijden het hoofd koel te houden.

In dit e-book:

• Insightskleuren en leiderschapskwaliteiten
• Leiderschap onder druk
• Wat is jouw leiderschapsstijl?
• Situationeel leiderschap: wat hebben mensen nu nodig?
• Zo motiveer je mensen op afstand
• Tips voor effectief virtueel leiderschap

Auteur: Marcel Pennings

Leidinggeven op afstand: Effectieve leiders zijn zelfbewuste leiders. Ze hebben een goed beeld van zichzelf als leider en weten wat de situatie en hun mensen van hen nodig hebben.

Download het gratis e-book

Leave a comment