Skip links

Business Versnellers weer live!

Business Versnellers weer live!

De eerste live-bijeenkomsten van de Business Versneller zijn alweer achter de rug. Zo ontmoetten 10 ondernemers in Zeeland elkaar kortgeleden volledig corona-proof bij ’t Zusje in Terneuzen. Ook op anderhalve meter afstand wisten zij elkaar te inspireren en te adviseren. Na een periode van verplichte online meetings voelt dit weer als een heuse mijlpaal. Een die natuurlijk naar meer smaakt.

Net als de ondernemers die we ondersteunen, moesten wij de afgelopen periode flink schakelen. Een belangrijke kracht van de Business Versneller en andere programma’s zijn de fysieke bijeenkomsten. Daar vinden ondernemers de verbinding met gelijkgestemden en kunnen ze direct praktijkervaringen delen. Iedereen kan elkaar in de ogen kijken en letterlijk schouder aan schouder staan om elkaar vooruit te helpen.

Actie!

Na de eerste schok van de coronacrisis en maatregelen, was het tijd voor actie; dealen met de situatie en oplossingen bedenken en uitvoeren. Precies wat ondernemers van nature doen. Daarom zijn we vrijwel meteen gestart met het opzetten van online bijeenkomsten. De provincie Drenthe had de primeur met de online aftrap van de Business Versneller Drenthe. Maar ook andere regio’s kwamen digitaal samen.

Digitaal aan je bedrijf werken

Het was natuurlijk even wennen om samen met andere ondernemers op afstand aan je bedrijf te werken. Maar ook online was er al snel sprake van een positieve dynamiek en vooral veel actie. Door slim gebruik te maken van break-out rooms en tools als Mural stimuleerden deelnemers elkaar om te versnellen. Zo is weer bewezen dat er geen betere adviseur voor een ondernemer is dan een andere ondernemer. Het maakt niet uit of dit nu live of digitaal is!

Kijk voor meer informatie over onze online en live programma’s

Leave a comment